Spelen en leren met de digitale kinderboeken van Fundels

Boekjes lezen en taal leren tijdens het schooljaar? Dat kan met Fundels!

Fundels

Geeft de lente jouw kids ook leeskriebels? Lees, speel en leer samen met je kind met de digitale kinderboeken van Fundes. Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de bakfiets, in de zetel of in het park. Fundels lezen kan altijd en overal!

Wat zijn Fundels digitale kinderboeken?

In de collectie digitale kinderboeken van de bib zitten prentenboeken en AVI-boeken om te lezen, met daarbij spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheek-profiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!