Volwassenen

In de bib bieden we je graag een uitgebreid en actueel aanbod aan. De laatste roman van Aspe, de nieuwste cd van Bart Peeters of U2, of een actuele graphic novel, die televisieserie of speelfilm die je graag wou zien. Je vindt het allemaal onder één dak.

 

Omgaan met Alzheimer

 

Heb jij nood aan informatie over Alzheimer/dementie of wil je dementie bespreekbaar te maken in je gezin? De thematrolley Alzheimer kan je hier bij helpen. Vraag er naar aan de balie. 

MediaNest

MediaNest

MediaNest is een website over mediaopvoeding die informeert en sensibiliseert over deze mediawijze thema’s. Ouders kunnen er terecht met al hun vragen over het mediagebruik van hun kinderen van 0 tot en met 18 jaar. (bron: MediaNest)

Help, ik vind niet wat ik zoek!

IBL

 

Wil je graag een materiaal ontlenen dat de bib niet bezit? Dat kan via IBL!

Zoek je een materiaal dat echt wel ontbreekt in onze bib? Dan kan je altijd een aankoopsuggestie doen!

Anders lezen

anders lezen

 

Lezen kan altijd. Als het lezen op de gewone manier niet meer gaat, heeft de bibliotheek een passende oplossing voor je. Misschien ben je geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken voor je geschikt. 

Verwendag

Verwendag2019

 

Op 19 oktober haalt de bib weer alles uit de kast om haar lezers in de watten te leggen. We hebben heel wat activiteiten voor je gepland tussen 10 en 15 uur.