Er zit muziek in de bib

De keuze van Marc Van den Hoof.

Op vrijdag 29.11.2019 bladerde Marc door de jazzcollectie van onze bib.

Marc Van den Hoof.jpg

Marc gaf een hartverwarmende lezing over zijn geliefde albums die hij uit onze bib-collectie had uitgekozen. Maar hij leek nog lang niet uitverteld! De lijst met cd’s was omvangrijk. Daarom bieden we deze lijst graag aan voor wie er zin in heeft!

Tot het einde van dit jaar blijft "De keuze van Marc Van den Hoof" fysiek beschikbaar op één rek in onze muziekafdeling.

Je kan deze lijst niet in zijn geheel kopiëren naar je eigen lijsten op "Mijn bibliotheek". Maar als je aangemeld bent op "Mijn bibliotheek" kan je de cd's makkelijk aan een lijst toevoegen door op "Zet op lijst" te klikken. Je vindt de knop onder de afbeelding van de cd. Meer info over het beheren en aanmaken van lijsten vind je op de helppagina.