Bibsteklas.PNG

Dit schooljaar organiseert bib Vilvoorde een wedstrijd voor alle klassen van de lagere scholen in Vilvoorde.
Elke deelnemende klas krijgt per kind een spaarkaart. Per bibbezoek (met de klas of individueel) kan elk kind een stempel verdienen voor zijn/haar klas. Het kind toont zijn/haar ontleende materialen aan de infobalie en vraagt een stempel op zijn spaarkaart. Is de spaarkaart vol? Lever ze in in onze Bibste klas koffer aan de balie.


Om de titel van ‘de Bibste klas’ weg te kapen, tellen we alle gespaarde stempels op en delen dit door het aantal leerlingen, zodat ook een kleinere klas evenveel kans maakt. De klas die op het einde van het schooljaar de meeste stempels heeft verzameld, is “De Bibste klas van Vilvoorde 2020” en wint een verrassingsact in de bib in de loop van de maand mei. Daarnaast krijgen alle leerlingen van alle deelnemende klassen een kleine attentie.

Hoe kan je deelnemen? Schrijf je vóór 18 september in via bibliotheek@vilvoorde.be en laat ons weten hoeveel kinderen er in je klas zitten. Wij sturen je de nodige spaarkaarten en flyers (om mee te geven aan de kinderen) of kom ze afhalen in de bib. Dan kan het sparen beginnen!


De wedstrijd start op 1 oktober 2019 en eindigt op 30 april 2020.