Boek
Nederlands

Lilah onderweg

Kristien Dieltiens (auteur), Arevik D'Or (illustrator)
+1
Lilah onderweg
×
Lilah onderweg Lilah onderweg
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Een gevoelig prentenboek over weggaan van huis. In de beelden van Averik d’Or voel je dat je vertrouwde thuis verlaten angstig is. Deze emoties zijn erg herkenbaar voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Een verhaal over de liefde, over een warm gezin en over de kracht van de metamorfose.

Met dit verhaal ga je mee ‘onderweg’. Ook al lijkt de eindbestemmin

Onderwerp
Gezin, Knuffels, Reizen, Heimwee
Titel
Lilah onderweg
Auteur
Kristien Dieltiens
Illustrator
Arevik D'Or
Taal
Nederlands
Uitgever
Eke: De Eenhoorn, 2021
[30] p. : ill.
ISBN
9789462915923 (hardback)

Over Kristien Dieltiens

Kristien Dieltiens (Antwerpen, 27 september 1954) is een jeugdauteur. Ze werkte sinds 1974 met kinderen die de inspiratiebron zijn voor haar boeken. Ze gaf les in de steinerschool van Brugge. Nu werkt ze voltijds als auteur en illustrator en geeft lezingen voor alle leeftijden. Veel van haar boeken zijn vertaald.

Haar eerste jeugdroman, getiteld Olrac, verscheen ook in Duitse vertaling en kreeg in 2002 de prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Over Dieltiens verscheen in 2011 'VWS-cahier' 264 van Jet Marchau.

Selectieve bibliografie

  • De gouden bal (1997)
  • Olrac (12/10 2000)
  • De moedervlek (2002)
  • Kokkerellen (2002)
  • Bloemen op de muur (2003)
  • Ik ben nummer dertien (2004)
  • Aude (2005)
  • De nieuwe knecht van Sinterklaas (2005)
  • De stille pijn van Luca (2005)
  • En…Lees verder op Wikipedia