Boek
Nederlands

Leve de burn-out

Jessie De Caluwe (auteur)
+1
Leve de burn-out
×
Leve de burn-out Leve de burn-out

Leve de burn-out

Jessie De Caluwe (auteur)
Jessie De Caluwe ken je ongetwijfeld nog als radiostem of televisiegezicht. Tijdens haar bloeiende mediacarrière kreeg ze heel wat tegenslagen te verwerken. Ze heroriënteerde zich met succes als coach, moderator, stemactrice en docente. Het onophoudelijk blijven doorgaan resulteerde in een bikkelharde burn-out. Achteraf bekeken is die crash een dankbaar keerpunt in haar leven geworden, vandaar de
Onderwerp
Burn-out
Titel
Leve de burn-out
Auteur
Jessie De Caluwe
Taal
Nederlands
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Bibliodroom, 2016
122 p. : ill.
ISBN
9789082383584 (paperback)

Over Jessie De Caluwe

Jessie De Caluwe (Sint-Gillis-Waas, 21 oktober 1956) is een Vlaamse radio- en televisiepresentatrice.

Ze begon in 1980 haar carrière als radiopresentatrice bij BRT2 Omroep West-Vlaanderen, Radio 1 en Studio Brussel. In 2001 stapte ze over naar 4fm.

Op televisie co-presenteerde ze tijdens de jaren 80 onder meer het satirische televisieprogramma TV-Touché en het praatprogramma "Argus" met Jan Van Rompaey. Daarna presenteerde ze haar eigen praatprogramma's "3 Uur Jessie" en "Zeg Maar Jessie". In 1992 stapte ze over naar de regionale televisiezender WTV en KA3.

In populaire cultuur

De Caluwe heeft samen met Jan Van Rompaey een cameo in het Kiekeboe-album De bende van Moemoe. Ze copresenteert er het programma Argeloos (woordspeling op "Argus").

Externe link

  • Persoonlijke website
Lees verder op Wikipedia