Cd

We are the apocalypse

Dark Funeral (uitvoerder)
+1
We are the apocalypse
×
We are the apocalypse We are the apocalypse

We are the apocalypse

Titel
We are the apocalypse
Uitvoerder
Dark Funeral
Uitgever
Century Media Records, 2022
1 cd + boekje
Speelduur
00:43:47
EAN
0194399829226
CDR
JK256340

Over Dark Funeral

CC BY-SA 2.5 - Foto van/door Krzysztof Raś

Dark Funeral is een Zweedse blackmetalband uit Stockholm, Zweden, opgericht door de gitaristen Blackmoon en Lord Ahriman in 1993. Ze zijn voortgekomen uit de tweede golf van black metal.

Bezetting

Huidige bezetting

  • Heljarmadr - Zanger
  • Lord Ahriman (Micke Svanberg) - Gitarist
  • Chaq Mol - Gitarist
  • Dominator (Nils Fjallstrom) - Drummer
  • B-Force - Bassist

Discografie

  • 1994 - Dark Funeral (ep)
  • 1996 - The Secrets of the Black Arts (album)
  • 1998 - Vobiscum Satanas (album)
  • 2000 - Teach Children to Worship Satan (ep)
  • 2000 - In the Sign... (ep)
  • 2001 - Under Wings of Hell Split (split)
  • 2001 - Diabolis Interium (album)
  • 2004 - De Profundis Clamavi Ad Te Domine (live)
  • 2005 - Atter…Lees verder op Wikipedia